Olemme mukana KoneAgriassa 14.-16.10.2021 - Agri-Kymi

Olemme mukana KoneAgriassa 14.-16.10.2021

Olemme mukana maatalouden ammattilaisten ykköstapahtumassa KoneAgriassa, joka järjestetään Tampereella 14.-16.10.2021.

KoneAgria 2021 vahvistaa osaamista, tuo esille parhaita käytäntöjä maatalouden kannattavuuden parantamiseen ja kurkistaa tulevaisuuteen. KoneAgrian ohjelma on huikean hieno ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa maa- ja metsätalousammattilaisille.

 

Osastollamme C810 esittelyssä  Tempo-perävaunut, SaMASZ-heinäkoneet sekä MANDAM-muokkaimet. Nähdään Tampereella!

 


TEMPO ON AGRI-KYMIN OMA TUOTEMERKKI

Tempo-logo

Tempo-työkoneissa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen.  Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa traktorin perävaunuja, lautasniittokoneita, takalanoja, lumilinkoja ja lannanlevitysvaunuja. Tempo-tuotteet on rakennettu suomalaisiin olosuhteisiin ammattilaisille, jotka etsivät kestävää ja toimintavarmaa ratkaisua järkevään hintaan. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

SAMASZ-HEINÄKONEIDEN ENNAKKOKAUPPA ON KÄYNNISSÄ

SaMASZ on Puolan tärkein ja yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistaja. Yrityksen tavoitteena on maailman huippua oleva korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tuotekehityksellä ja huippuunsa hiotulla valmistusteknologialla. SaMASZin tuotevalikoimaan Suomessa kuuluu kymmeniä tuotteita eri leveys- ja malliversioineen. Saatavana on laadukkaita ja tehokkaita perhos- ja lautasniittokoneita, kesanto- ja piennarmurskaimia sekä erilaisia karhottimia ja pöyhimiä.

Kun teet kaupat 31.10.2021 mennessä, varmistat parhaimman hinnan koneellesi. Saat kaupan päälle kattavan kausihuoltopaketin!

 

MANDAM-MAANMUOKKAUSKONEET KAIKKIIN MUOKKAUSTÖIHIN

Mandam on puolalainen maatalouskoneiden valmistaja, jonka ykköskoneita ovat mm. sänkimaan kultivaattorit ja lautasmuokkaimet, joista löytyy useita eri malleja ja kokoja.

 

 

TERVETULOA TAPAAMAAN MEITÄ PAIKAN PÄÄLLE JA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME KONEAGRIASSA OSASTOLLA C810!

Tapahtuman aukioloajat: torstai 14.10. klo 9–19, perjantai 15.10. klo 9–17, lauantai 16.10. klo 9–16

Lisätiedot näyttelystä: https://koneagria.fi

 

 


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme tehneet  konekauppaa  yli 25 vuotta ja valinneet yhteistyökumppaneiksemme parhaat valmistajat Euroopasta. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top