KoneAgria veti Tampereelle 15 000 kävijää - Agri-Kymi

KoneAgria veti Tampereelle 15 000 kävijää

Tampereella 14.–16.10. pidetyillä KoneAgria 2021 -messuilla vieraili kolmen päivän aikana lähes 15 000 maa- ja metsätalousalan ammattilaista. Kävijämäärä oli järjestäjien mukaan 20 % edellistä kertaa suurempi.

 

Agri-Kymi oli messuilla luonnollisesti mukana. Esillä olivat kaikki tuotemerkit eli Tempo, SaMASZ ja Mandam. Uutuustuotteina esiteltiin tänä vuonna Mandamin joustopiikkiäes ja SaMASZin työkoneista ojaruoppari ja kantojyrsin.

 

Myynti- ja markkinointijohtaja Mari Rautiainen kertoo, että kaikkiin tuoteryhmiin oli kävijöillä mielenkiintoa, tarjouspyyntöjä tuli paljon ja myös kauppaa tehtiin. Vaikka maatiloilla on haasteita kustannusten nousun takia, paljon positiivista virettä oli silti ilmassa.

 

”Messut olivat kävijämäärältään positiivinen yllätys. Etukäteen arvelin, että edelleen vaikuttavan koronatilanteen vuoksi paikalle tulisi puolet edellisestä kerrasta, mutta väkeä olikin entistä enemmän”, Mari kiittelee.

 

Agri-Kymin osastolla oli tuotteita esittelemässä sekä maahantuojan omaa väkeä että jälleenmyyjien edustajia. Messut oli rakennettu turvallisesti, osastolla oli kävijöille hyvin tilaa ja käytössä olivat maskit sekä käsidesit.

Mari Rautiainen ja Jani Manni Agri-Kymiltä.

 

Marin mukaan tärkeintä messuilla on, että asiakkaat pääsevät tutustumaan koneisiin paikan päällä. ”Kun näkee tuotteiden laadun ja ominaisuudet ja joku on vielä kertomassa niistä, vertailu on helpompaa. Samalla on mahdollisuus keskustella tuotteiden räätälöinnistä ja muista toiveista.”

 

”Messuilla pääsee näkemään samalla kertaa useita tuotteita. Useimmiten asiakkaat jättävät siellä tarjouspyyntöjä, joita sitten kotona vertailevat”, Mari kertoo.

 

”Näillä messuilla meillä oli myynnissä myös varaosia. Suosittelemme huoltamaan koneet ja hankkimaan varaosat hyvissä ajoin, etteivät mahdolliset komponenttien saatavuusongelmat pääse keväällä yllättämään”, Mari neuvoo.

Varaosat kannattaa hankkia hyvissä ajoin.

 

Seuraavan kerran Agri-Kymi on suuremmilla messuilla ensi kesänä Mikkelin Farmari 2022:ssa.

 

SAMASZ-HEINÄKONEIDEN ENNAKKOKAUPPA ON KÄYNNISSÄ 31.10. ASTI

Messuillakin vahvasti mukana ollut SaMASZ-heinäkoneiden ennakkokauppa on voimassa vielä tämän viikon. Kun teet kaupat 31.10.2021 mennessä, varmistat parhaimman hinnan koneellesi. Saat kaupan päälle kattavan kausihuoltopaketin!

SaMASZ XT390 keskikiinnitteinen nostolaiteniittokone.

 

Tutustu SaMASZ-tuotteisiin

 


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme tehneet  konekauppaa  yli 25 vuotta ja valinneet yhteistyökumppaneiksemme parhaat valmistajat Euroopasta. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top