Mandam-maanmuokkauskoneet & maanmuokkaimet

Muokkauskoneet

Maanmuokkauskoneet kaikkiin olosuhteisiin, maaperiin ja tarpeisiin. Mandamin maanmuokkauskoneista löydät sopivat vaihtoehdot puutarhojen ja maatalouden maanmuokkaustarpeisiin. Mandamin ratkaisuilla hoidat tehokkaasti kevyemmät muokkaukset jankkuroinnista kultivointiin, ja lautasmuokkaimella pääset perusteellisemmin käsiksi kovaankin maaperään. Laadukkaat koneet järkevällä hinnalla!

JoustopiikkiäkeetLautasmuokkaimetKultivaattoritJankkurit

Mandam maanmuokkauskoneet kaikkiin muokkaustöihin

Nämä maanmuokkauskoneet hoitavat kaikki maanmuokkaustyöt!

Lautasmuokkaimella teet niin kevät- kuin syysmuokkauksen; keväällä varmistamaan oikeanlainen itäminen ja syksyllä sekoittaen olkimassan.

Mandamin siipiteräkultivaattorit ovat erinomainen valinta maan kuohkeuttamiseen ja sänkimuokkaukseen. Lisäksi kultivaattorin avulla pystyt parantamaan tiivistynyttä maata.

Mandamin joustopiikkiäkeet ovat kestäviä ja soveltuvat erittäin hyvin sänkimaitten kevytmuokkaukseen.

Nykyaikaisen viljelyn raskas kuormitus ja maan fysikaaliset rakenteet voivat johtaa maan tiivistymiseen muokkauskerroksen alapuolella. Vahvan Mandam jankkurin avulla saat liian tiivistyneeseen peltomaahan lisää ilmatilaa. Samalla se ehkäisee pellon liiallista kuivumista sekä vettymistä. Jankkuroinnilla parannetaan syväjuuristen kasvien juurten kulkeutumista syvemmälle. Jankkuroinnin hyödyt ovat huomattavat: sillä parannetaan hehtaarisatoja sekä viljelyn kannattavuutta.

Mandam-muokkaimiin on saatavilla monipuoliset lisävarusteet. Kysy lisää myynnistämme!

 

Mandam-muokkauskoneisiin on saatavilla useita eri pakkerivaihtoehtoja. 
Joustopiikkiäkeet
Lautasmuokkaimet
Kultivaattorit
Jankkurit

MAANMUOKKAUSKONE MANDAMIN TUOTEVALIKOIMASTA

Mandam on puolalainen työ- ja urakointikoneiden valmistaja, jonka tuotannosta 70 % viedään 26 eri maahan ympäri maailmaa. Mandamin  tuotevalikoimasta löydät koneita muun muassa maanmuokkauksiin ja kylvötöihin. Kestävistä komponenteista valmistetut maanmuokkauskoneet ovat myös yksinkertaisia: sähköistystä ei ole, ja rikkoutuvia osia niin vähän, että korjaat koneet helposti itse.

 

Top