Tietoa yrityksestä - Agri-Kymi

Maanläheistä konekauppaa jo 25 vuotta

Agri-Kymi on työ- ja urakointikoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Tärkein tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman perusteellisesti ja ketterästi.

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat  laadukkaita ja kustannustehokkaita. Panostamme koneisiin, joissa on järkevä hinta-laatusuhde ja joiden korjaaminen onnistuu omin käsin ilman, että työt joutuvat seisomaan korjausta odotellessa.

 

LUOTETTAVA KUMPPANI

Olemme tehneet  konekauppaa  yli 25 vuotta ja valinneet yhteistyökumppaneiksemme parhaat valmistajat Euroopasta. Panostamme kehitykseen ja luotettavuuteen, ja edellytämme tätä myös  kumppaneiltamme. SaMASZ oli ensimmäinen valmistaja, joka myönsi koneilleen kahden vuoden takuun.

Jälleenmyyntiverkostomme palvelee asiakkaitamme eri puolilla Suomea.

Agri-Kymin oma tuotemerkki Tempo tarjoaa maanviljelijöille ja urakoitsijoille laatua järkevällä hinnalla. Suunnittelussa on panostettu erityisesti koneiden käytännönläheisyyteen: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Tempo-koneiden kestävistä materiaaleista valmistetut osat tulevat EU:n alueelta, pääsääntöisesti Virosta ja Latviasta. Tuoteperheeseen kuuluu muun muassa perävaunuja, lautasniittokoneita, lannanlevitysvaunuja, imulevitysvaunuja, takalanoja ja lumilinkoja. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.
SaMASZ on Puolan tärkein ja yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistaja. Yrityksen tavoitteena on maailman huippua oleva korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tuotekehityksellä ja huippuunsa hiotulla valmistusteknologialla. Läheiset kontaktit asiakkaisiin, avoin vuoropuhelu ja korkea laatu ovat auttaneet SaMASZia vahvistamaan asemaansa alalla ja saamaan vakaan jalansijan Euroopassa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu yli 300 erityyppistä tuotetta, mm. lieriö- lautasniittokoneita, pöyhimiä, karhottimia, murskaimia, puomimurskaimia ja lumilinkoja. Myyntiverkostoon kuuluu noin 60 yhtiötä Puolassa ja 70 eri puolilla maailmaa.
Mandam on puolalainen maatalouskoneiden valmistaja, jonka tuotteita myydään jo yli 26 eri maassa ympäri maailmaa. Yrityksen kahdella tehtaalla valmistetaan vuosittain yli 3500 konetta, joista 70 % viedään ulkomaille. Mandamin omien patenttien ja innovaatioiden pohjalta valmistettujen koneiden tuotekehitys pohjautuu pitkälle hiottuihin tutkimus- ja testausmenetelmiin. Yrityksen ykköskoneita ovat mm. sänkimaan kultivaattorit ja lautasmuokkaimet, joista löytyy useita eri malleja ja kokoja. Kestävistä komponenteista valmistetut koneet ovat myös yksinkertaisia: sähköistystä ei ole, ja rikkoutuvia osia niin vähän, että korjaat koneet helposti itse.
Top