Varaosat - Agri-Kymi

Varaosat

Tehokas varaosapalvelumme takaa, että työsi eivät keskeydy ikävästi kesken kiireisimmän kauden. Meiltä saat laadukkaat alkuperäiset varaosat kaikkiin Tempo-, Mandam- ja SaMASZ-koneisiin. Laajasta varastostamme löytyy valmiiksi noin 12 500 tuotenimikettä, ja vakiintuneet yhteydet suoraan tehtaille takaavat tilausosien tehokkaan toimituksen. Varastotuotteiden toimitukseen on hyvä varata muutama arkipäivä, tehdastilaustuotteet saapuvat keskimäärin 1,5 viikossa.

Varaosaverkkokauppa

Voit tilata varaosat myös verkkokaupasta. Sieltä löydät SaMASZ- ja Tempo-heinäkoneiden sekä Tempo-lannanlevitysvaunujen kulutusosia. Valikoimaa tullaan laajentamaan asiakkaiden toiveiden ja palautteen perusteella.

Toimitamme ostokset perille pääsääntöisesti 3–7 arkipäivän aikana tilauksesta.

Maksuvaihtoehtoja ovat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

SIIRRY KAUPPAAN TÄSTÄ

Varaosatiedustelu

Kerro meille koneestasi, ja otamme sinuun yhteyttä

Varaosamyynti


varaosat@agrikymi.fi

020 743 2045

Asiantuntija apunasi

Agri-Kymin toimipiste palvelee Kouvolassa arkisin klo 8-16, ja meidät tavoittaa myös puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme maatalous- ja urakointityökoneiden toimittaja, ja sen lisäksi tarjoamme laadukkaan huolto- ja varaosapalvelun.

Joustava takuuhuolto SaMASZin koneille

Tarjoamme SaMASZin koneille 2 vuoden takuun. Mikäli kone rikkoutuu, voimme korjata sen joustavalla ja nopealla aikataululla. Olemme muun muassa lähteneet asiakkaan pellolle korjaustöihin heti tiedon rikkoutumisesta saatuamme. Näin asiakas pääsi jatkamaan heinätöitä vielä saman päivän aikana.

Kahden vuoden takuu Tempo -perävaunuille

Tempon perävaunuille lupaamme kahden vuoden takuun. Kulutusosat Tempo -perävaunuihin saat nopeasti suoraan varastostamme. 

Top