Farmari 2022 -messut Mikkelissä - Agri-Kymi

Farmari 2022 -messut Mikkelissä

Olemme mukana Farmari 2022 -messuilla, jotka järjestetään 30.6. – 2.7. Mikkelin Kalevankankaalla, Raviradan vieressä. 
 
Näyttely on ainutlaatuinen maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurkatselmus, jossa kohtaavat alan ammattilaiset ja kuluttajat. Näyttely on koko perheen tapahtuma, joka esittelee nykyaikaista suomalaista ruoantuotantoketjua pellolta pöytään, unohtamatta parhaimman kesälomakauden elämyksiä.
 

Näyttelyssä saat yhdellä lipulla paljon asiaa ja elämyksiä. Näyttävällä kotieläinosastolla on ihasteltavana erilaisia eläimiä ja kentän tapahtumakehissä riittää eläimiin liittyvää ohjelmaa ja vilinää. Alueella on kaksi monipuolista konekenttää, joissa ovat esillä uutuudet, maatalouden suuret ja pienet koneet sekä myös koneet kotitalouksien tarpeeseen.    

 

Osastollamme K128 esittelyssä  SaMASZ-heinäkoneet,  MANDAM-muokkaimet sekä Tempo-perävaunut.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään hyviä kauppoja!


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme tehneet  konekauppaa  yli 25 vuotta ja valinneet yhteistyökumppaneiksemme parhaat valmistajat Euroopasta. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top