Heinäkoneiden saapuminen on varma kevään merkki - Agri-Kymi

Heinäkoneiden saapuminen on varma kevään merkki

Agri-Kymillä valmistaudutaan sesonkiin, ja ensimmäiset ennakkokaupassa tilatut heinäkoneet on jo toimitettu asiakkaille. Uusissa SaMASZ-niittokoneissa on entistä kestävämpi PerfectCut-teräpalkki.

Uusia koneita on saatavilla varastosta heti toimitukseen.

 

Agri-Kymi on toiminut SaMASZin virallisena maahantuojana Suomessa jo vuodesta 2007 ja suosio on kasvanut tasaisesti, eikä suotta: puolalainen SaMASZ on yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistajia.

SaMASZ on kehittänyt koneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla 35 vuotta. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut yli 200 erityyppiseen koneeseen. Maatalouskoneiden lisäksi valikoimassa on työkoneita viheralueiden sekä tien- ja ojanpientereiden hoitoon. Heinäkonevalikoimaan kuuluvat niittokoneet ja murskaimet, karhottimet ja pöyhimet.

Kaikissa SaMASZ-työkoneissa on kahden vuoden takuu.

 

Uusi vuosimalli 2021 tuo SaMASZ-niittokoneisiin muutoksia, joiden ansiosta koneiden käytettävyys ja kestävyys paranevat ja ne ovat tehokkaammin toimivia ja helpompia huoltaa. Yksi muutoksista on PerfectCUT-teräpalkin lautasen uusi muotoilu. Sen ansiosta heinä liikkuu jouhevammin eikä lautasen ympärille tule turbulenssia. Heinä pääsee nyt virtaamaan paremmin murskaimille tai karhon ohjaimille.
Lue lisää muutoksista aikaisemmasta blogikirjoituksestamme.

 

Ensimmäiset ennakkokaupassa tilatut heinäkoneet on jo toimitettu asiakkaille. Siitä tietää, että nyt eletään jo kevättä vaikka lunta vielä maassa onkin, kertoo Agri-Kymin myynti- ja markkinointijohtaja Mari Rautiainen.

 

Uusia koneita on saatavilla varastosta heti toimitukseen, esimerkiksi:

  • Nostolaiteniittokone KT301 kaksoiskarhonohjaimilla
  • Etuniittomurskain KDF341S Instep-lautasilla ja kaksoiskorokejalaksilla
  • Keskikiinnitteinen nostolaiteniittokone XT390
  • TWIST-kelakarhotin
  • Kaksiroottorinen karhotin Z2-840, jossa hydraulinen karhonleveyden säätö ja erillisnosto

 

Tutustu mallistoon!

SaMASZ-niittokoneet ja -murskaimet

SaMASZ-karhottimet ja -pöyhimet

SaMASZ-kesanto- ja piennarmurskaimet

 

Meiltä koneet myös rahoituksella!
OP-Osamaksukampanja 31.5.2021 asti

  •  Koroton ja lyhennysvapaa 30.10.2021 saakka

 

KATSO LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI TÄÄLTÄ.

 


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top