Kultivaattori | Mandam malliston kultivaattorit - Agri-Kymi

Kultivaattorit

Mandamin siipiteräkultivaattorit ovat erinomainen valinta maan kuohkeuttamiseen ja sänkimuokkaukseen. Lisäksi kultivaattorin avulla pystyt parantamaan tiivistynyttä maata.

Valikoimassamme on kahta eri kultivaattorimallia eri työleveyksillä.

Kysy lisätietoja
JankkuritJoustopiikkiäkeetKultivaattoritLautasmuokkaimet

Kultivaattori maaperän hyvinvointiin

Kultivaattori soveltuu aurattoman viljelyn yleiskoneeksi, ja se onkin maaperän hyvinvoinnin kannalta tärkeä työkone jokaiselle maatilalle. Mandam-merkin järeä siipiteräkultivaattori on näppärä ja tehokas kone maaperän hoitamiseen. Sen avulla saat ravinteet liikkeelle ja parannat viljan kasvua!

Toistensa yli limittyvä siipiterät leikkaavat tasaisesti koko muokkauspohjan, kaarevat terät ja kiekot sekoittavat multa- ja olkimassan tehokkaasti. Muokkauspohjasta tulee hyvä ja tasainen jo yhdellä ajokerralla. Ulommat terät ohjaavat maata keskelle päin, joten reunaan ei muodostu penkkaa. Kultivaattorilla voidaan säätää työsyvyyttä helposti ja nopeasti kylvömuokkauksesta syvämuokkaukseen saakka.

Kultivaattorin hyödyt

Maanviljelyssä maaperää täytyy hoitaa säännöllisesti ja viljelysmaan on annettava EU-säädöstenkin valossa välillä levätä. Maa muokataan yleensä keväällä ennen kylvöä ja syksyllä sadonkorjuun jälkeen. Siipiteräkultivaattorin avulla maata sekoitetaan ja möyhennetään, jolloin ravinteet lähtevät liikkeelle ja siementen kasvuolosuhteet paranevat. Sadon kannalta sillä on suuri merkitys, kuinka maaperästä pidetään huolta.

Traktoriin kiinnitettävässä kultivaattorissa on siivet, joiden limittäin olevat terät läpäisevät pellolla maan pinnan siitä syvyydestä kuin haluat (20 cm asti). Toimintaperiaate on sellainen, että ensin siipi menee maan sisälle ja sekoittaa mullan sekä olkimassan. Sen jälkeen tulevat lautaset, jotka leikkaavat massan silpuksi. Viimeiseksi tulee vielä pakkeri, joka pyöräyttää maan kertaalleen ympäri. Pakkereita on olemassa erilaisia riippuen pellon muokkaustarpeesta. 

 

Valikoimassamme on kahta eri kultivaattorimallia KUS ja SPEC HD. 

KUS-kultivaattoreissa on kestävä kaksoispalkkirunko. Kaksi limittäin olevaa piikkiriviä ja 465 mm halkaisijaltaan olevat hammastetut lautaset sekä laaja valikoima pakkereita takaavat työn korkean laadun. KUS-kultivaattorit sopivat erinomaisesti kevät- sekä syysmuokkaukseen.

Järeä kolmirivinen SPEC HD –kultivaattori on suunniteltu suorakultivointiin ja maanmuokkaukseen. Varustettu kaksoisjousisuojalla päivitetyllä kääntövarren geometrialla, joten kone kestää normaalia suuremman maanpinnan paineen. Minimilaukaisuvoima on 550 kg / piikki.

SPEC HD:lla maanmuokkaus on mahdollista jopa 30 cm asti.

Valittavissa on useita pakkerivaihtoehtoja. Monipuoliset säädöt ja profiloidut piikit täyttävät lujan ja samalla monikäyttöisen koneen kriteerit.

 

Alla olevasta taulukosta näet tarkemmat tiedot tuotteistamme.

Esitteet

Kultivaattorit Kysy lisätietoja

Tekniset tiedot

Työleveys, m
Terät, lkm
Lautaset, lkm
Tehontarve, hv
Paino, kg
Hydraulinen runko

KUS 3,0S

3,0
7
6
110
1101
ei

KUS 3,8S

3,8
9
8
150
1501
ei

KUS 3,8SH

3,8
9
8
160
1618
on

KUS 4,8SH

4,8
11
10
170
1820
on

KUS 5,6SH

5,6
13
12
210
2482
on

Tekniset tiedot

Työleveys, m
Terät, lkm
Lautaset, lkm
Tehontarve, hv
Paino, kg
Hydraulinen runko

SPEC HD 3,0

3,0
10
8
130
1505
-

SPEC HD 4,0H

4,0
13
10
180
2520
on

SPEC HD 4,8H

4,8
16
12
220
3365
on

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin, ohjaamme tarjouspyynnön tarvittaessa lähimmälle jälleenmyyjällesi.

Top