Tuoteuutuuksia SaMASZilta - Agri-Kymi

Tuoteuutuuksia SaMASZilta

SaMASZ esitteli Agritechnicassa yhdeksän uutta konemallia

Agritechnica on yksi maailman johtavista maatalouskonealan tapahtumista.  Agritechnica 2023 -messut järjestettiin 12.–18.11.2023 Hannoverissa. Maailman johtavalla maatalouskonealan messuilla nähtiin ennätystulos: yli 470 000 kävijää 149 maasta.  Näyttelyhalleja on 27 ja näytteilleasettajia  yli 2800.

 

SaMASZin isolla osastolla oli esittelyssä liuta uusia koneita. Mielenkiintoisimmat uutuudet Suomen olosuhteita ajatellen olivat isot uuden värityksen saaneet mustavihreät heinäkoneet: MRG2-900 noukinkarhotin, pöyhin P12-1330T, TWIST710-etukarhotin sekä niittomurskain KDD911STH Isobus-ohjauksella.

MRG 2-900 noukinkarhotin on ammattikäyttöön tarkoitettu kone, joka on suunniteltu urakoitsijoille ja suurille maatiloille.

SaMASZ MRG2-900 noukinkarhotin

Uudessa karhottimessa on patentoitu noukinpään muotoilu, joka takaa kaikenlaisen materiaalin poiminnan sen pituudesta riippumatta. Muotoiltu noukinpää yhdessä mattokuljettimen kanssa mahdollistaa erilaisten karhojen asettelun seuraaville koneille sadonkorjuuketjussa.

Työleveys säädettävissä 8,8 metristä 10,6 metriin. MRG 2-900 noukinkarhottimen mattokuljettimella karho on mahdollista kuljettaa kuuteen eri kohtaan: keskelle tai sivuille.

SaMASZ MRG2-900 noukinkarhotin

 

SaMASZin uudessa 12 roottorisessa hinattavassa P12-1330T-pöyhimessä työleveys on 13,3 metriä. SaMASZin pöyhimillä on pieni tehontarve, joten ne ovat energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä laitteita. SaMASZin pöyhimen avulla pöyhintä on hellävaraista ja levittäminen tehokasta, joten heinän kuivuminen nopeutuu ja rehun energiataso säilyy hyvällä tasolla.

SaMASZ p12-1330T pöyhin esiteltiin Agritechnica 2023-näyttelyssä.

 

TWIST-kelakarhottimista esiteltiin nykyistä leveämpi TWIST710-malli, jonka työleveys on 7,1 metriä.  Twistin kehittyneen karhotinpalkin ja karhotinpiikkien erikoisprofiilin ansiosta saat erittäin erityisen puhdasta rehua. Karhottimen kelojen heittoliikkeen ansiosta karhoon ei jää myöskään pintakiviä pellosta. Kun kytket TWIST-etukarhottimen traktorin eteen, voit samalla ajolla paalata eli säästät aikaa ja rahaa!

SaMASZ etukarhotin

TWIST-karhottimen voi kytkeä adapterin avulla traktorin myös taakse.

 

Perhosniittokoneisiin on tulossa uusi mattoperällinen KDD911STH niittomurskain ISOBUS-ohjauksella, jonka työleveys on 9,1 metriä.

SaMASZ KDD911 perhosniittomurskain mattoperällä ja ISOBUS-ohjauksella

SaMASZ-niittokoneiden PerfectCUT-teräpalkin rakenne ja ominaisuudet on suunniteltu kestämään ja toimimaan. Ympärihitsatun vahvan kotelon sisällä pyörivät halkaisijataan suuret ja paksuudeltaan 25-milliset hammasrattaat, jotka antavat lautasille vedon kaikissa olosuhteissa.

 


SaMASZ on Puolan tärkein ja yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistaja. Yrityksen tavoitteena on maailman huippua oleva korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tuotekehityksellä ja huippuunsa hiotulla valmistusteknologialla. SaMASZin koneet ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja viimeisteltyjä. Kaikissa SaMASZ-heinäkoneissa on kahden vuoden takuu.

Agri-Kymi Oy on toiminut SaMASZ-työkoneiden maahantuojana jo vuodesta 2007.

Lue muita kirjoituksia

Top