Lannanlevityskone maatiloille ja urakointiin - Agri-Kymi

Lannanlevityskoneet

Tempon kevytkulkuiset tarkkuuslevittimet ja imulevityskoneet on suunniteltu tehokkaiksi työkaluiksi maatiloille ja urakointiin. Niiden avulla levität niin lannan, kompostin, kalkin kuin yhdyskuntajätteenkin tarkasti ja tehokkaasti myös laajoille aloille. Laadukkaista ja kestävistä komponenteista valmistettujen Tempo-työkoneiden runsas vakiovarustus tekee töiden tekemisestä kustannustehokkaampaa ja sujuvampaa.

No posts

Tempo lannanlevitysvaunut maatiloille ja urakointikäyttöön

Tempo lietevaunut eli imulevitysvaunut soveltuvat lietelannan ja muiden nestemäisten jätteiden kuljetukseen sekä levitykseen. Vaunuja on kolmea kokoa: 8 m3, 12 m3 ja 16 m3. Tempo lietevaunun täyttö tapahtuu laadukkaalla ja luotettavalla Hertell -alipainekompressorilla.

Tempo lannanlevitysvaunuja on saatavilla pysty- ja vaakarepijäkeloilla.  PTU-B tarkkuuslevitin on vahvarakenteinen ja tehokas lautaslevitin, niin omaan tarpeeseen kuin urakointiinkin. Tempo PTU-D pystykelakuivalantavaunut soveltuvat lannan, turpeen, yhdyskuntajätteen tai kalkin tehokkaaseen ja tarkkaan levitykseen.

Purkukoneiston repijät ovat molemmissa malleissa kulutusta kestävää Hardox-terästä. Pieni vaunun omapaino, suuret renkaat sekä suuri lavatilavuus varmistaa tehokkaan levityksen kaikissa olosuhteissa.

Tempo

Tempo on Agri-Kymin oma tuotemerkki, jossa on panostettu erityisesti järkevään hinta-laatusuhteeseen. Suunnittelussa on panostettu erityisesti koneiden käytännönläheisyyteen: ne on helppo korjata itse, joten työt eivät joudu seisomaan korjausta odotellessa. Kehitämme ja laajennamme Tempo-tuoteperhettä jatkuvasti, jotta voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Agri-Kymin asiantuntijat palveluksessasi

Agri-Kymin toimipiste palvelee Kouvolassa arkisin klo 8-17, ja tavoitat meidät myös puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Jälleenmyyntiverkostomme kattaa koko Suomen, joten voimme ohjata sinut myös oman alueesi asiantuntijalle. Olemme maatalous- ja urakointityökoneiden toimittaja, ja sen lisäksi tarjoamme laadukkaan huolto- ja varaosapalvelun.

Top