AGRI-KYMIN TOIMINTA PÄÄTTYY - Agri-Kymi

AGRI-KYMIN TOIMINTA PÄÄTTYY

Lopetamme traktorikäyttöisten työkoneiden ja perävaunujen maahantuonnin ja myynnin. Toimintamme lakkaa syksyn 2024 aikana tai kun omistuksessamme oleva konekanta ja muu kiinteä omaisuus on kokonaan myyty.

 

Toiminnan lopettaminen liittyy alan muuttuneeseen tilanteeseen ja nykyisten yrittäjien keskittymiseen uusiin asioihin.

 

Agri-Kymin toimitusjohtaja Hanna Pulkkanen haluaa kiittää koko yrityksen puolesta asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista:
”Isämme Jaakko Pirisen vuonna 1993 perustama Agri-Kymi on palvellut asiakkaita tehden pitkän matkan. Halusimme siskoni Milla Pirisen kanssa jatkaa isämme alulle panemaa työtä ja myös kehittää yhtiötä. Nyt on kuitenkin aika jättää jäähyväiset ja siirtyä muiden projektien pariin. Teemme lopettamispäätöksen haikein mielin mutta kiitollisina aidosta kanssakäymisestä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.”

Jaakko Pirinen (oik.)  Farmari-messuilla 2015 pitkäaikaisen tulkkinsa Niilo Mannisen kanssa.

Edustamiemme tuotemerkkien (Tempo-perävaunut ja -työkoneet, SaMASZ-heinäkoneet sekä Mandam-muokkaimet) maahantuonnista ja myynnistä käymme parhaillaan neuvotteluja eri osapuolten kanssa. Uskomme, että jälleenmyyjillämme ja olemassa olevilla kumppaneillamme on osaamista, jonka ansiosta he voivat palvella asiakkaitamme jatkossakin.

 

Liiketoimintamme lopettamisella ei ole vaikutusta aiemmin tehtyihin koneiden kauppasopimuksiin, eli kaikki jo tilatut koneet toimitetaan sovitusti.  Nykyiset Agri-Kymin jälleenmyyntisopimukset päättyvät 31.7.2024.

 

Hanna Pulkkanen
toimitusjohtaja
040 701 4848
hanna.pulkkanen@agrikymi.fi

 

 

 

Lue muita kirjoituksia

Top