Agri-Kymi avasi varaosien verkkokaupan - Agri-Kymi

Agri-Kymi avasi varaosien verkkokaupan

Nyt voit käydä selaamassa ja hankkimassa koneiden varaosia vaikka keskellä yötä, sillä niille on avattu verkkokauppa, joka löytyy osoitteesta kauppa.agrikymi.fi. Kaupasta saa aluksi SaMASZ- ja Tempo-heinäkoneiden varaosia, niin sanottuja kulutusosia. Valikoimaa tullaan kuitenkin laajentamaan asiakkaiden toiveiden ja palautteen perusteella. 

 

Verkkokaupan myötä asiakkaamme saavat yhden palvelukanavan lisää. Se myös helpottaa palvelua, sillä sesonkiaikaan erityisesti varaosamyynnin puhelimet ovat välillä ruuhkautuneet.

 

Verkkokaupan etusivu

 

Kaupassa asiointi on tehty sujuvaksi, ja yleisimmät kulutusosat on helppo ostaa verkosta ilman myyjääkin. Jos tuotetta ei löydy tai on epävarmuutta siitä, mikä on juuri oikea varaosa, neuvomme toki edelleen myös puhelimitse. Varaosamyynti palvelee numerossa 020 743 2045 ja verkkokaupan asiakaspalvelu neuvoo palvelun käytössä ja esimerkiksi laskutusasioissa numerossa 020 743 2043 (arkisin klo 8–16).

 

Verkkokauppa toimii myös mobiililaitteella

 

Toimitustavat ja -maksut

Toimitamme ostokset perille pääsääntöisesti 3–7 arkipäivän aikana tilauksesta. Tuotteet lähetetään Postin ja Matkahuollon kautta painosta ja määränpäästä riippuen ja ne voi hakea lähimmästä noutopisteestä. Jos valitset toimitustavaksi noudon myymälästä, saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa.

 

Toimituskulut (posti- ja pakkauskulut) lisätään automaattisesti tilauksen kokonaissummaan tuotteiden painon perusteella. Näet tarkat toimituskulut verkkokaupassa, kun olet valinnut tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Nouto myymälästä on aina maksutonta.

 

Maksuvaihtoehtoja ovat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

 

Tervetuloa ostoksille!

Osoite on kauppa.agrikymi.fi

 


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top