Agri-Kymin Virtuaaliset konepäivät 29.6.–3.7.2020 - Agri-Kymi

Agri-Kymin Virtuaaliset konepäivät 29.6.–3.7.2020

Kesä-heinäkuun vaihteessa kannattaa olla netin ääressä, sillä järjestämme silloin koko viikon kestävän tapahtuman, jossa on tietoa, tarjouksia, huutokauppa ja tietysti arvontoja.

 

Kesän messutapahtumat on käytännössä kokonaan peruttu. Päätimme, että haluamme kuitenkin tavata asiakkaitamme ja kertoa tietoa tuotteistamme. Niinpä vietämme tänä kesänä konepäiviä virtuaalisesti netissä.

Erikoistarjouksia ja tapahtumia riittää maanantaiaamusta perjantai-iltapäivään, joten kannattaa olla paikalla. Konemyyjämme esittelevät Facebook-livessä esimerkiksi SaMASZin, Tempon ja Mandamin tuotteita, ja jokaiselle päivälle on oma teemansa.

Maanantaina viikon aloittavat Tempo-työkoneet,  kuten KDN-niittokone, takalana ja juontokoura. Tiistaina keskitytään paali- ja yleisvaunuihin. Keskiviikkona vuorossa lannanlevityskoneet. Torstain aiheena  ovat SAMASZ-heinäkoneet ja klo 14 Facebook-livessä teräpalkin esittely. Perjantain teema on järeä: silloin puhutaan maansiirtovaunuista ja klo 14 Facebook-livessä käydään läpi teknisiä yksityiskohtia.

Konepäivät eivät olisi mitään ilman kunnon arvontaa. Pääpalkintona on Hikokin akkuporakone ja lisäksi on luvassa muuta mukavaa, esimerkiksi kahvipaketteja ja lippiksiä. Arvontaan osallistutaan liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

Tärkeä osa tapahtumaa on nettihuutokauppa, jossa on sekä uusia että vaihtokoneita. Listalla on ainakin Mandam-muokkaimia, Tempon KDN-lautasniittokone, Padagas-hiekoitin, SaMASZ-karhotin ja Tempo-takalana.

Kannattaa siis tulla mukaan Agri-Kymin messusivun kautta ja seurata tarjouksia.

Huom. koko tapahtuman ajan erikoistarjous: uuden Tempo-maansiirtovaunun  tai -yleisperävaunun ostajalle lisälaidat puoleen hintaan!

 

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä linkistä.

Lue muita kirjoituksia

Top