Vastaa heinäkonekyselyyn ja voita Tempo KDN -lautasniittokone! - Agri-Kymi

Vastaa heinäkonekyselyyn ja voita Tempo KDN -lautasniittokone!

Millaisia heinäkoneita käytätte, millaisia ovat käyttökohteet ja mitkä asiat vaikuttavat koneen hankintaan? Kartoitamme jälleen viljelijöiden ja urakoitsijoiden tarpeita, jotta voimme kehittää tuotevalikoimaamme parhaiten palvelemaan asiakkaitamme. Osallistu kyselyyn heinäkoneista ja voit voittaa Tempo KDN -niittokoneen.

 

Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja.

Heinäkoneista tuomme maahan  SaMASZin niittokoneita, karhottimia, pöyhimiä ja murskaimia.  Agri-Kymin oman tuotemerkin vankkarakenteinen Tempo-lautasniittokone on edullinen ja tehokas vaihtoehto niittokoneeksi niin maatilalle kuin urakointikäyttöön esimerkiksi tienvarsiniitossa. Tarjolla on myös kunnostettuja ja tarkastettuja vaihtokoneita.

 

Heinäkonekysely on avoinna 31.1.2022 saakka. Arvonta suoritetaan 7.2.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

KYSELY ON SULJETTU. Arvonnan voittajaan on oltu yhteydessä.

 

Laadukkaat koneet säästävät työaikaa ja rahaa

Agri-Kymi on toiminut SaMASZin virallisena maahantuojana Suomessa jo vuodesta 2007 ja suosio on kasvanut tasaisesti, eikä suotta: puolalainen SaMASZ on yksi Euroopan suurimpia rehukoneiden valmistajia. 

SaMASZ on kehittänyt koneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla 35 vuotta. Ensimmäinen niittokone valmistettiin vuonna 1986. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut yli 200 erityyppiseen koneeseen. Valikoimaan kuuluvat niittokoneet ja –murskaimet, karhottimet ja pöyhimet. Maatalouskoneiden lisäksi valikoimassa on työkoneita viheralueiden sekä tien- ja ojanpientereiden hoitoon.  

Kaikissa SaMASZ-koneissa on kahden vuoden takuu.

Laajasta koneiden mallistosta löydät juuri itsellesi sopivan ratkaisun – valikoimassamme on työleveyksiä 2,2 metristä aina 9,4 metriin saakka.

  • lautasniittokoneet
  • keskikiinnitteiset niittokoneet
  • hinattavat niittokoneet
  • etuniittokoneet
  • perhosniittokoneet

Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta SaMASZ-heinäkoneet  takaavat sinulle parhaimman hyödyn ja tehokkaimman työtehon.

 

Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

Lue muita kirjoituksia

Top