Varaosien verkkokauppa on aina auki - Agri-Kymi

Varaosien verkkokauppa on aina auki

Agri-Kymin verkkokaupassa käy kauppa kellon ympäri, ja tuotteet toimitetaan asiakkaalle nopeasti postipakettina. Agri-Kymin varaosamyyjä Markus Karlsson kertoo, että tuotevalikoimaa tullaan laajentamaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden myötä.

 

Mitä verkkokaupasta saa?

”Varaosien verkkokaupassa on tuotteita, joita asiakkaiden on helppo netin kautta ostaa. Siellä on esimerkiksi Tempo KDN -niittokoneiden varaosia, pultteja ja terälappuja. Sitten löytyy SaMASZin niittokoneiden ja karhottimien varaosia. Uusimpana kokonaisuutena ovat Tempo-lannanlevitysvaunujen varaosat eli esimerkiksi laakerit, pultit ja kolat”, Markus Karlsson kertoo.

 

Verkkokauppatilaukset saadaan postiin jopa samana päivänä, kertoo varaosaverkkokaupasta vastaava Markus Karlsson.

 

Verkkokaupan valikoimaa laajennetaan jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja palautteen perusteella ja tulossa on esimerkiksi maansiirtovaunujen varaosia. Ennen kaikkea valikoimaa katsotaan hyvässä yhteistyössä konemyynnin kanssa.

Markus Karlsson kertoo, että tilauksia tulee varsinkin sesonkiaikaan eli keväällä ja kesällä. Kauppa on auki joka päivä kellon ympäri, mutta eniten asiakkaat tekevät ostoksia loppuviikosta ja viikonloppuna, usein aikaisin aamulla tai myöhään illalla.

”Suosituimpia artikkeleita ovat ehdottomasti KDN-niittokoneiden terälaput, sekä pitkät että lyhyet. Tempon KDN-niittokoneita on mennyt maakuntiin vuosien varrella todella paljon ja osat on vaihtuneet vain vähän. Ne ovat hyviä verkkokauppa-artikkeleita”, Markus kertoo.

 

Verkkokaupasta saa nyt myös Tempo-lantavaunujen varaosia.

 

Miten verkkokauppatilaukset tehdään ja miten maksetaan?

Tilaaminen on helppoa. Asiakas menee kauppa.agrikymi.fi osoitteessa verkkokauppaan ja etsii sieltä haluamansa tuotteen. Kun tuotteiden määrä on valittu, ne siirretään ostoskoriin. Maksu tapahtuu turvallisesti Paytrailin kautta verkkopankkimaksuna mutta myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, laskulla tai osamaksuna. Minimioston määrä on 20 euroa.

”Kaupasta tulee sitten ilmoitus meille, että tilaus on saapunut. Keräämme tuotteet yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja laitamme postipakettina eteenpäin. Asiakas saa sähköpostiinsa vahvistuksen, kun tilaus on käsitelty”, Markus selostaa.

Paketti tulee asiakkaalle lähimpään pakettiautomaattiin tai Postin noutopisteeseen. Tuotteet voi myös noutaa Agri-Kymin myymälästä, jolloin postimaksua ei tarvitse maksaa. Joissakin tapauksissa suuremmat tilaukset on myös toimitettu asiakkaalle kotitoimituksena.

Verkkokauppa toimii myös mobiilissa.

Miten varaosia voi muuten ostaa?

”Jos asiakkaalle herää kysymyksiä tai hän ei halua ostaa netistä, myös sähköposti on hyvä keino. Silloin kannattaa napata koneen tyyppikilvestä kuva tai kirjoittaa tiedot meille ja kertoa, mitä tarvitsee. Tarvittaessa me kyselemme sitten tarkennuksia”, Markus neuvoo.

”Toki voi myös soittaa, mutta samat tiedot silloinkin tarvitaan. Sähköposti on usein varmempi ja palveluna yhtä nopea kuin muutkin kanavat.”

”Luonnollisesti varaosia saa myös myymälästä, joka on auki Kouvolassa Kaupinkatu nelosessa arkisin 9–17. Varaosia saa lisäksi jälleenmyyjien kautta, mikä on joskus nopein tapa, jos on osien kanssa kiire.”

 

Verkkokauppaan pääset tästä

 

 


Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Laaja valikoimamme koostuu kustannustehokkaista ja kilpailukykyisistä tuotteista. Olemme asiantunteva ja mutkaton suomalainen perheyritys, joka panostaa pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin.

 

 

 

Lue muita kirjoituksia

Top