Luotettavuus ja toimintavarmuus takaavat laadun - Agri-Kymi

Luotettavuus ja toimintavarmuus takaavat laadun

Nuori maatalous- ja koneyrittäjä Pyry Mäkelä PJM Servicestä näkee yhteistyön asiakaslähtöisen ja toimintavarman Agri-Kymin kanssa sijoituksena tulevaisuuteen. Muutokset tilan kuljetustarpeissa on vaatinut koneiden päivittämistä vastaamaan uusia tuotannon haasteita.

Maatalousalalla tapahtuvien muutosten vuoksi tilan toimintatapoja ja päätuotteita on kehitetty ja muutettu vastaamaan nykypäivän kysyntää. Tällä hetkellä tilalla tuotetaan monimuotoista ja laadukasta heinää sekä muuta rehua eläinten ruoaksi.

Oikeat laitehankinnat ja yhteistyökumppanit yritystoiminnan edellytyksenä

Maatalousalan ja tukien muutokset, tilojen koon suureneminen ja kaluston vanheneminen ovat nuoren yrittäjän huolenaiheita. Yritystoiminnan yhtenä edellytyksenä on toimiva ja luotettava kalusto. Agri-Kymin palvelut ja ammattitaito tulivat Pyrylle tutuksi hänen etsiessään paalien siirtoon uutta ratkaisua. ”Etsin yritystoimintaan sopivaa paalikärryä. Internettiä selaillessani löysin Agri-Kymin ja Tempo PV20H -paalikärryn. Hetken esittelyvideoita katseltuani, päätin soittaa suoraan myyjälle, Jani Mannille. Saatuani häneltä tietoa koneesta ja toimitusaikataulusta, huomasin, että hinta, ominaisuudet ja toimitusaika osuivat kaikki kohdalleen.” kertoo Pyry ensikohtaamisesta Agri-Kymin kanssa. Hankintaansa Pyry kuvaa jämäkäksi, mutta silti ketteräksi paalikärryksi.

Agri-Kymin palvelut ja myyjien ammattitaito ovat vakuuttaneet Pyryn. ”Heidän toimitusaikataulunsa ja tuotteiden takuut toimivat hyvin. Henkilökunnan ammattitaito on huomattava, he tietävät mistä puhuvat”, Pyry kertoo kokemuksistaan. Agri-Kymin yrityskulttuuri ja asiakkaista huolehtiminen tulee esille heidän suhtautumisestaan ongelmiin ja epämukaviin tilanteisiin. ”Paalikärryn yhdessä renkaassa oli valmistusvika.  Agri-Kymi hoiti uudet renkaat kärryyn heti seuraavaksi päiväksi. Agri-Kymin toimintatavoista huomaa, että he menevät asiakassuhde edellä, mitä ei kaikissa yrityksissä näe tapahtuvan”, Pyry kertoo huomioistaan.

 

Toimintavarmuus takaa laadun asiakkaalle

Tilalla toimintavarmuus on avainasemassa, joten sitä odotetaan myös koneita ja laitteita toimittavilta yhteistyökumppaneilta. ”Meille on tärkeää yhteistyökumppanimme toimintavarmuus, joka perustuu riittäviin resursseihin, oikeanlaiseen kalustoon ja asiantuntijuuteen. Agri-Kymiltä hankittu Tempo PV20H -paalikärry täyttää odotetut vaatimukset. Isot renkaat, aisajousitus ja ennen kaikkea hyvin toteutetut hydrauliset sivulaidat on nopeuttanut toimintaa ja parantanut oleellisesti työturvallisuutta, koska kuormaliinojen käytöstä on voitu luopua”, kertoo Pyry.

”Agri-Kymillä on kilpailukykyiset hinnat ja asiakas saa ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä apua ongelmatilanteisiin. Meillä on Agri-Kymin kanssa vireillä kaikennäköistä muutakin kauppaa tulevaisuudessa”, Pyry vinkkaa lopuksi yhteistyökumppanistaan.

 

Tutustu Tempo paalivaunumallistoon täältä.

Lue muita kirjoituksia

Top